Мениджърът на шампиона Ливърпул Юрген Клоп не спести критиките по

...
Мениджърът на шампиона Ливърпул Юрген Клоп не спести критиките по
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Допуснахме твърде груби грешки

Мениджърът на първенеца Ливърпул Юрген Клоп не спести рецензиите по адрес на своите играчи след загубата с 1:2 от Арсенал нощес на " Емиратс ".

Мърсисайдци поведоха с гол на Садио Мане, само че по-късно неточност на Върджил ван Дайк разреши на Александър Лаказет да изравни, а минута преди почивката и вратарят Алисон позволи гаф, след които Рийс Нелсън означи победния гол за лондончани.
 Ливърпул се размина с огромния връх след самоубийствено посещение на Арсенал (видео) Поражението постави завършек на упоритостите на Ливърпул да приключи сезона с рекорден брой точки в класирането.

”Когато правиш подобен вид груби неточности, няма по какъв начин да спечелиш мач, в случай че нямаш голям шанс. Но довечера ние нямахме шанс. Всички неточности бяха прекомерно огромни. Поведохме с 1:0 и по-късно спряхме да играем. Но всички сме хора и може би просто подценихме обстановката ", разяснява Клоп след мача.

Ливърпул има 93 точки преди оставащите си две срещи до края на акцията, само че откогато си подсигурява купата седем кръга преди края, тимът загуби 8 точки в пет мача. Преди това за 31 срещи мърсисайдци бяха изгубили общо единствено 7 точки.

" Естествено, че съм отчаян от резултата. Но погледнах статистиката, а тя демонстрира 70:30 притежаване на топката и 24-3 отправени удари към вратата, всичко това в наша изгода, което е извънредно. Но значим е резултатът, а той не е в наша изгода. Приемаме го, само че не би трябвало да позволяваме повече сходни неща ", сподели още Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР