Мениджърът на Селтик Нийл Ленън подаде оставка след поредица разочароващи

...
Мениджърът на Селтик Нийл Ленън подаде оставка след поредица разочароващи
Коментари Харесай

Нийл Ленън подаде оставка, Селтик ще си търси нов мениджър

Мениджърът на Селтик Нийл Ленън подаде оставка след поредност разочароващи резултати. Последната капка бе загуба от закъсалия Рос Каунти в неделя. " Детелините " изостават на 18 точки от водача в Шотландия Рейнджърс. Временно тимът ще бъде воден от асистент треньора Джон Кенеди.

Ленън пое отбора за повторно в кариерата си през февруари 2019 година, когато наследи Брендън Роджърс. Той го изведе до две трофеи, две Купи на Шотландия и Купа на Лигата. Този сезон обаче тимът направи поредност от неточности в преследването на десета поредна купа.

" Преживяваме сложен сезон заради доста фактори. Разбира се, неприятно и разочароващо е, че не можахме да достигнем същото равнище като преди. Работих крепко, с цел да се опитам да трансформира нещата, само че за жалост не успяхме да реализираме резултатите, от които имахме потребност ", съобщи Ленън в изказване на уеб страницата на Селтик.

" Винаги съм давал най-хубавото от себе си за клуба и съм горделив, че съм донесъл трофей на почитателите на Селтик. Клубът постоянно ще е част от мен. Винаги ще съм последовател на Селтик и ще желая най-хубавото за клуба ", добавя той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР