Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори за отношенията си

...
Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори за отношенията си
Коментари Харесай

Зидан: Нямам проблеми с Бейл, искам той да остане

Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан приказва за връзките си с Гарет Бейл, както и за повиквателната на играча, която получи за националния тим на Уелс, макар че сега се възвръща от травма и не е играл за „ кралския клуб “ през последния месец.

“Ние нямаме думата за повиквателните. Само желаеме играчът да е здрав. Не е подготвен да тренира обикновено. Викат го, тъй като имат това право “, стартира наставникът.

„ Това е публична дата на ФИФА, тъй че ние няма да се месим. Не бива да се съмняваме в Бейл, той е този, който страда от това. Ще забележим по какъв начин е тази седмица и дали е подготвен за националния тим. Жалко е, че не можем да разчитаме на него. Не знам какво си е приказвал с Райън Гигс. Единственото, което ме интересува, е да е добре. Не му е прелестно, че липсва, а ние също не сме удовлетворени от това. Иска ми се всички мои играчи да са разполагаем “, добави французинът.

„ Не ме нервира държанието на Бейл. Казвам го и поради почитателите. Мисля, че най-вече страда играчът. Той желае да е с нас. Ако не е подготвен, имам вяра, че няма да играе за Уелс. Ситуацията е следната - предишния месец се контузи, върна се тук, само че към момента не е възобновен. Той желае да се оправи и да играе. Феновете би трябвало да мислят положително. Казваха, че не желая Бейл, само че това са пълги нелепости. Всеки може да приказва за мен, само че никой не може да ми вкара думи в устата. Искам той да остане до края на сезона. В положителни връзки съм с Бейл. Казваме си “добро утро” всяка заран. Нищо не се е случвало посред ни. Играчът е доста добър, само че вие, публицистите, би трябвало да спрете да повтаряте едно и също”, показа още Зидан на конференцията преди мача с Галатасарай от Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР