Мениджърът на пожела бързо възстановяване на централния бранител на ,

...
Мениджърът на пожела бързо възстановяване на централния бранител на ,
Коментари Харесай

Анчелоти: Пикфорд не искаше да контузи Ван Дайк, всички съжаляваме за тази травма

Мениджърът на пожела бързо възобновяване на централния защитник на, който получи тежка травма в дербито на Мърсисайд след жестоко влизане на. Вратарят бе подложен на голям напън от почитателите на първенците, като даже получи смъртни закани, само че италианският експерт съобщи, че не е обмислял опцията да даде отмора на британския национал в идващия дуел на " карамелите ".

" Това бе единоборство. Пикфорд не реши добре влизането, само че не искаше да нарани Вирджил ван Дайк. Всички ние в действителност съжаляваме, че той се контузи. Той е приказен футболист и всеки от нас се надява възобновяване му да протече добре и допустимо най-скоро да го забележим още веднъж на терена. Изобщо не съм обмислят опцията да извадя Пикфорд от състава за идния мач. Мисля, че той ще играе в неделя ", съобщи Анчелоти.

Италианският експерт добави, че към момента има опция също да вземе присъединяване в срещата със Сутхамптън макар травмата, която колумбиецът е получил по време на дербито с Ливърпул. Бившият футболист на е взел отчасти присъединяване в днешната подготовка. Премиър лийг 5 кръг, събота 17 октомври  Евертън 2:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР