Мениджърът на отправи послание към феновете на тима след серията

...
Мениджърът на отправи послание към феновете на тима след серията
Коментари Харесай

Юрген Клоп се обърна към феновете на Ливърпул

Мениджърът на насочи обръщение към почитателите на отбора след серията от неприятни резултати. Мърсисайдци значително се простиха с очакванията си да защитят купата във Висшата лига, откакто през вчерашния ден бяха разгромени с 1:4 от.

" Намираме се в сложен интервал, само че тъкмо в този момент желая всички да помните, че е елементарно да се има вяра, когато нещата вървят добре. Трябва да покажем темперамент. играчите ще са радостни, в случай че имат вашата подрепа ", съобщи Клоп.
" Погледете мача с Ман Сити. Ако не сте видели доста добър тим, който скоро ще стартира още веднъж да печели, не знам какво още може да се направи. Със сигурност не подхождаме безгрижно към обстановката. Днес ни боли. Получихме доста удари в последните седмици, само че всичко ще се промени. Ако сте еднни единствено когато печелите, значи нещо не е наред. Ще преодолеем сложния интервал и комплицирания сезон като цяло ", продължи германецът.

" Срещу Манчестър Сити видях доста позитивни неща. Ще ги демонстрираме още веднъж, и още веднъж, и още веднъж. Не се колебая в това. Имаме цяла седмица за тренировки и ще помислим какво би трябвало да промени ", добави Юрген Клоп. Премиър лийг 23 кръг, неделя 7 февруари  Ливърпул 1:4краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР