Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау поиска още инвестиции в отбора,

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау поиска още инвестиции в отбора,
Коментари Харесай

Еди Хау поиска още инвестиции, за да се бори с най-големите

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау изиска още вложения в тима, с цел да може да се бори с най-големите клубове в Англия. " Свраките " се трансфораха в приятната изненада този сезон с положителното си показване досега, само че в последните два мача с Манчестър Юнайтед (0:2) на финала на " Карабао Къп " и с Манчестър Сити (0:2) в Премиър лийг, се видя, че отборът към момента не е дорасъл да се бори с грандовете.

" Трудно ми е да кажа, че да, изрично, единствено парите могат да ни оказват помощ да успеем, тъй като по този начин ще изневеря на моето поверие, че мога да оказвам помощ на играчите да израстват. Но има и детайл на истина в това. Ако искаш да си част от елита, трябват още вложения. Ако желаеме да се намесим измежду топ тимовете, това няма по какъв начин да се случи без да вдигнем още класата на отбора. Така че сега считам, че би трябвало да харчим още. Нужен ни е по-голям състав. В някои моменти през сезона изпитвахме компликации поради неналичието на задоволително футболисти. Затова би трябвало да влагаме мъдро и рационално ", счита Хау.
 Ефективен Манчестър Сити нанесе още един удар по упоритостите на Нюкасъл за ШЛ Ефективен Манчестър Сити нанесе още един удар по упоритостите на Нюкасъл за ШЛ
Той разяснява и думите на директорката Аманда Ставели, която съобщи, че клубът един ден ще завоюва и " Карабао Къп ", и ФА Къп, даже Шампионската лига.

" Обичам позитивизмът на Аманда, нямам проблем с него. От моя позиция бих споделил, че нямаме ограничавания във времето, тъй като, в случай че си слагаме цели, които са прекомерно краткосрочни, това може да има противоположен резултат и да сътвори излишно напрежение. Следващата крачка напред е по-трудна. Развитието ни досега бе бързо и хората си мислят, че ще продължим със същите темпове. Но това не е елементарно. Да ставаш по-добър, става по-трудно, колкото по-нагоре се изкачваш. Предстоят ни огромни провокации и би трябвало да бъдем умни в това, което вършим. Моята работа ще бъде оценена по отношение на еволюцията на тима ", счита наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР