Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау очаквано бе бесен, след като

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау очаквано бе бесен, след като
Коментари Харесай

Еди Хау скочи на съдиите: Това бе несправедливо!

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау предстоящо бе гневен, откакто тимът му изпусна успеха над ПСЖ в Париж поради доста противоречива късна дузпа за игра с ръка на Тино Ливраменто.

Реферът Шимон Марчиняк в началото не отсъди углавен удар, само че след намесата на ВАР промени решението си и парижани стигнаха до 1:1 в 97-ата минута.
 Дузпа в края избави ПСЖ от загуба против Нюкасъл
Дузпа в края избави ПСЖ от загуба против Нюкасъл

Мбапе резервира възможностите на парижани за продължение напред

" Да, това бе незаслужено. За мен това не бе вярно решение. В подобен миг би трябвало да се вземат поради доста неща и най-много скоростта. Имаше рикошет и на забавеното повтаряне нещата наподобяват друго. Топката първо се отклонява в гърдите, а по-късно удря ръката, която също така не е в необикновена позиция, защото той тича " съобщи Хау.

" Това е доста неприятно решение, което пристигна в самия край. Просто в тези обстановки не се взима постоянно под внимание какъв брой бързо идва топката. Трябва обаче да внимавам с приказките, с цел да нямам проблеми. Мисля, че до този миг съдията правеше доста добър мач. В края обаче играчите на ПСЖ го сложиха под огромен напън " добави той.
 Мбапе: Резултатът против Нюкасъл е недопустим, отиваме за победа в Дортмунд
Мбапе: Резултатът против Нюкасъл е недопустим, отиваме за победа в Дортмунд

Нападателят на ПСЖ желае първото място в групата

Точката остава Нюкасъл с шансове да продължи напред, само че те зависят и от развръзката в другия мач. " Малко хора ни даваха шансове да излезе от групата на гибелта. Ние обаче имаме шансове, въпреки че не държим ориста в личните си ръце и по тази причина съм малко отчаян от двата мача с Дортмунд, в които можехме да се оправим по-добре ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР