Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау говори за вратарската ситуация в

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау говори за вратарската ситуация в
Коментари Харесай

Еди Хау коментира вратарската ситуация преди финала

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау приказва за вратарската обстановка в отбора преди финала за Купата на Лигата против Манчестър Юнайтед в неделя. Титулярният пазач Ник Поуп е осъден, откакто получи червен картон против Ливърпул, а резервата му Мартин Дубравка не може да играе, защото към този момент записа присъединяване в шампионата с екипа на " алените дяволи ", където беше чартърен първата част от сезона. Вариантите пред мениджъра са Лорис Кариус и Марк Гилеспи.

" Разочарован съм за Ник, само че съм удовлетворен, че различен вратар ще получи опция. Трябва да сме настроени положителни по отношение на обстановката и по отношение на мача. Искам да видя по какъв начин упражняват играчите преди да избера тима - това е естественият ми развой ", съобщи Хау.

" Страшно доста желаеме да се представим добре и клубът да се гордее с нас. Радваме се, че ни следва подобен мач. По отношение на тренировките ще се приготвяме обикновено. В неделя отиваме на " Уембли " и се надявам, че ще се приспособяваме към заобикалящата ни среда бързо ", добави той.

Нюкасъл загуби точно от Манчестър Юнайтед в последния край на " Уембли ", в който взе участие - финалът за ФА Къп през 1999 година Ако " свраките " завоюват, това ще е първият им сериозен трофей от 1969 година насам.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР