Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау говори относно предстоящата поредица

...
Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау говори относно предстоящата поредица
Коментари Харесай

Еди Хау: Празничните мачове винаги носят различно усещане

Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау приказва по отношение на идната поредност от мачове за " джордитата ". Специалистът разгласи и възможностите на своя състав за привличане на класно попълнение през зимата.

" Като състезател обичах празничните мачове, атмосферата, която се основава. Те постоянно имат друго чувство от естествената стратегия в останалото време. Като управител чувството е друго. Не е наложително да изпитвате тези страсти, тъй като се съсредоточавате върху подготовката, късото време сред мачовете и терзанията за натрупването на умората, само че аз нямам проблем с това.

Това е, което прави британския футбол специфичен. Единствено не желая мачовете да са в прекомерно сбит цикъл, с цел да може играчите да покажат най-хубавото от себе си.

Ние сме в доста друга позиция от тази, в която бяхме през предходната година, когато знаехме, че би трябвало да действаме, с цел да повдигнем равнището, а и бяхме по-добре във връзка с финансовите салда. Сега обстановката е друга, тъй като нямаме основни приходи от прехвърляния ".
 Хауърд Уеб притегля някогашни футболисти в съдийството
Хауърд Уеб притегля някогашни футболисти в съдийството

Той обаче не чака най-големите звезди от британската Висша лига да станат рефери
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР