Мениджърът на не бе особено щастлив след равенството 1:1 с

...
Мениджърът на не бе особено щастлив след равенството 1:1 с
Коментари Харесай

Клоп: Не очаквах Уест Бромич да играе в схема 6-4

Мениджърът на не бе изключително благополучен след равенството 1:1 с. Наставникът се оправда, че не е очаквал противникът да играе толкоз прибрано, като даже съобщи, че възпитаниците на Сам Алърдайс са били подредени в скица 6-4.

" Сами сме си отговорни за този резултат, само че не чаках Уест Бромич да играе по този метод. Те бяха в скица 6-4 или нещо сходно. През първото полувреме стояхме добре, само че през втората част не бяхме на същото равнище. Те разчитаха на контраатаки, дадохме им прекомерно доста статични положения, тъй че сами сме си отговорни ", съобщи Клоп.

" Много е мъчно да продължиш да бъдеш настойчив, когато срещаш стена от 10 души. Уест Бромич заслужава точката, тъй като ние не си затворихме срещата. Това бе сложен мач, тъй като в този момент е претрупан интервал от годината. Всички чакаха повече от нас. Знаехме, че те ще играят отбранително и през първото полувреме имахме положителни положения, само че през втората част не направихме нищо в офанзива. Това няма да е мач, за който ще приказваме след 20 години, само че трябваше да го изиграем ", сподели още германецът.
Премиър лийг 15 кръг, неделя 27 декември  Ливърпул 1:1краен резулат  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР