Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не
Коментари Харесай

Солскяер: Не обръщам внимание на критиките в медиите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съобщи, че не се вълнува от отрицателните оценки за работата му в медиите. Снощи “червените дяволи” се постановиха с 3:1 като посетител на Норич, а Солскяер призна, че едната от двете дузпи в интерес на неговия тим е била отсъдена погрешно.

“И мен ме боли от обстоятелството, че резултатите ни досега не са такива каквито желаеме, само че не обръщам внимание на това какво пишат медиите. Всеки може да има свое мнение и не е моя работа да разясня критиките”, съобщи Солскяер.

“Изпращаме добра седмица. Тя стартира със мощно показване против Ливърпул, а след това постигнахме две победи надалеч от вкъщи, което сигурно е позитивно за самочувствието на футболисите. Радвам се, че Антони Марсиал вкара толкоз прекрасен гол. Можехме да отбележим и повече попадения. Не ми се приказва за ВАР. Според мен и двете дузпи трябваше да бъдат изпълнени наново, тъй като вратарят на домакините стоеше на метър пред голлинията. ВАР има за цел да оказва помощ, само че когато едно решение се бави толкоз дълго, както беше в обстановката с първата дузпа, значи нещо не е както би трябвало и дузпата е отсъдена неправилно”, изясни норвежецът.

Освен Марсиал, Солскяер похвали и Маркъс Рашфорд, който също като французина пропусна дузпа, само че съумя дя се разпише в хода на мача. Премиър лийг 9 кръг, неделя 20 октомври  Манчестър Юнайтед 1:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР