Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че изненадващите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че изненадващите
Коментари Харесай

Солскяер: Неочакваните резултати в Премиър лийг ще продължат през целия сезон

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер счита, че изненадващите резултати, като тези във вчерашните мачове на Манчестър Сити и Челси, ще продължат до края на сегашния сезон. Причината за това е качеството на по-малките тимове, а и особените условия, които донесе пандемията. Утре " алените дяволи " гостуват на последния тим във краткотрайното класиране на Висшата лига - Шефилд Юнайтед.

" Мисля, че необикновените резултати през този сезон са знак за това какво съставлява Премиър лийг и демонстрират качеството на т.нар, по-малки отбори. Няма елементарен мач във Висшата лига. Най-добрите тимове през последните няколко сезона просто имаха умеенето да печелят завързаните мачове, вместо да приключват наедно в тях. С този претрупан график и с всичко, което се случва в животите на хората в този интервал, мисля, че ще ставаме очевидци на такива непредвидени резултати в хода на целия сезон. Който има късмет да почива през седмицата, ще има огромно преимущество, тъй като в случай че всяка седмица играеш по два пъти, е мъчно да задържиш всеки във стопроцентова форма ", съобщи Солскяер.

Норвежецът разяснява и събитието, че на следващия ден стражът на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън се завръща на " Брамал Лейн ", където игра чартърен в предходните два сезона. " Дийн Хендерсън сподели по какъв начин можеш да се възползваш от някои покупко-продажби за преотстъпване чартърен. Двете години в Шефилд Юнайтед го направиха по-зрял, първокласен вратар. Годината във Висшата лига бе доста скъпа за него и за нас. Откакто се завърна при нас, той направи дебют за Англия и научи повече за стила на Ман Юнайтед, тъй като ние играем малко по-различно и имаме някои по-особени условия към него. Много сме признателни на Шефилд Юнайтед и Крис, че му дадоха шанса да се развие по този метод.

Солксяер даде да се разбере, че Единсон Кавани надали ще се завърне в игра на следващия ден: " Единсон се оправя доста добре с рехабилитацията, тъй че към момента следва да вземем решение за него. Мисля обаче, че ще бъде малко рисковано да го употребявам толкоз рано, тъй че се колебая, че ще бъде разполагаем за на следващия ден ".

По тематиката за днешното уволняване на Славен Билич норвежецът съобщи следното:

" Много се натъжих, когато разбрах, че Славен е уволнен. Той свърши страхотна работа, извеждайки Уест Бромич до промоция. Познавам го от години и съм сигурен, че скоро ще се завърне. Надявам се, че във от ден на ден клубове ще стартира да се мисли дълготрайно. Това е дълготраен бизнес, в който има потребност от краткосрочни резултати, само че ключът към триумфите е постоянството и търпението. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР