Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали Пол Погба за

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали Пол Погба за
Коментари Харесай

Моуриньо хвали Погба след успеха над Борнемут

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали Пол Погба за представянето му в дуела против Борнемут (2:0). Французинът бе определен за Играч на мача и наставникът е изцяло склонен с този избор.

“Не съм доста добър в тези награди, защото съм управител на тим, а не на един футболист. Не съм огромен почитател на това отличие, само че считам, че Погба изцяло справедливо го получава. Срещу Манчестър Сити той бе свръхестествен, а през днешния ден също игра доста добре. Правилен избор”, съобщи Моуриньо.

Специалистът бе направил много промени в стартовия си състав, с цел да резервира главните си играчи за конфликта с Тотнъм за ФА Къп. Все отново той остана удовлетворен от представянето на целия тим.

“Всеки от тези играчи сподели, че може да заслужи място в титулярния състав в събота. Отборът игра добре. Това бе едно отлично, професионално и отговорно показване. Имаше предпочитание да бележим, имаже предпочитание и да се отбраняваме против този много бърз противник. Всички действаха професионално и отговорно. Първата ни цел бе да приключим в топ 4 и в този момент още една точка може да ни е задоволителна. Когато това стане факт, можем да мислим за освен това като 3-то или 2-ро място. Играта ни бе бърза и елементарна. Футболистите бяха на верните позиции на терена, не се опитваха да създадат още един финт, още един трик. Всичко бе добре и съм доволен”, добави португалецът.

Премиър лийг 35 кръг, сряда 18 април  Борнемут 0:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР