Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да се нагърби

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да се нагърби
Коментари Харесай

Жозе го играе мистериозен относно Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отхвърли да се нагърби с прогноза по кое време ще може да разчита на най-скъпата покупка на клуба Пол Погба. Французинът получи сериозна контузия в бедрото през септември и завръщането му на терена е обект на непрекъснати спекулации.

Погба изненада всички, завръща се по-рано

24-годишният полузащитник пострада в дуела против Базел от Шампионската лига на 12 септември и от този момент до момента не е помирисвал терен. Футболистът, за който Юнайтед брои 89 милиона паунда през 2016 година, е доста значима част от проектите на Моуриньо, който отхвърли да хвърли повече светлина върху обстановката.

„ Пол не е на линия. Не знам по кое време ще се върне, по кое време още веднъж ще е подготвен. Нямам никаква идея”, разяснява Моуриньо преди турнирния дуел против Хъдърсфийлд. Макар противникът към този момент два месеца да няма победа във Висшата лига, Специалния не си прави илюзии по отношение на значимостта на срещата.

Контузен, само че във вихъра си: Погба палува с мацка на плажа

„ Ще бъдем простаци, в случай че нямаме визия какво ни чака. Всеки познава Висшата лига и знае какво значи да играеш против новаците. Всички тимове във Висшата лига са положителни и считат, че могат да завоюват всеки един мач, без значение от съперника.”

„ Играчите им ще са надъхани, а техните почитатели ще бъдат удовлетворени да видят един огромен отбор на своя терен”, добави Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР