Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо още веднъж изказа недоволството

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо още веднъж изказа недоволството
Коментари Харесай

Моуриньо отново недоволен от феновете на “Олд Трафорд”

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо още един път изрече недоволството си от последователите на отбора, които, съгласно него, не основават задоволително добра атмосфера на “Олд Трафорд”. Португалецът също по този начин разяснява и представянето на новото попълнение Алексис Санчес след първия му гол за “червените дяволи”.

“Футболистите ни обичат да играят вкъщи, въпреки че от време на време по трибуните е безшумно и липсва огромен възторг. Това не е Портсмут, който има дребен стадион, само че почитателите основават удивителна атмосфера. Въпреки това, играчите се усещат удобно на огромния терен”, показа Моуриньо.

“Алексис към този момент изигра 3 мача, само че този беше първият му на “Олд Трафорд”. Доволен съм от него. Защо Пол Погба беше запаса? В никакъв случай не съм желал да го санкционира. Това би било наказване за самия мен. Пол е приказен футболист, един от най-хубавите халфове въобще, само че когато останеш измежду запасите, това не е краят на света. Днес взех решение да дам късмет на едно младо момче и Пол го одобри доста добре”, изясни Специалния.

Юнайтед победи Хъдърсфийлд с 2:0 и се укрепи на второто място в Премиър лийг. Премиър лийг 26 кръг, събота 3 февруари  Манчестър Юнайтед 2:0краен резулат  Хъдърсфийлд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР