Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо определено привлече вниманието на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо определено привлече вниманието на
Коментари Харесай

Моу втрещи: До 5 години никой в Челси няма да ме помни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо несъмнено притегли вниманието на британските медии с изявленията си преди дербито против Челси, което се задава през уикенда. Португалецът, който минава за икона в клубната история на „ сините”, съобщи, че до 5 години никой в клуба няма да помни, че той в миналото е командвал парада на „ Стамфорд Бридж”.

Моуриньо се заяде с Конте: Аз в никакъв случай не рева

В неделя Специалния ще изведе „ алените дяволи” на терена в Лондон, където отпразнува три трофеи на Висшата лига, една Купа на ФА и три Купи на Лигата. През предишния сезон, в който Антонио Конте дебютира за Челси като наследника на Моуриньо, двамата се замесиха в някои много любопитни произшествия край тъчлинията. Сега явно португалецът, изтъкнат занаятчия на психическите игри, реши да неглижира съперничеството сред двата клуба.

„ Един ден си треньор на един клуб, на идващия си в различен. След няколко години обаче хората ще не помнят, че съм бил управител на Челси. Предстои ни огромен мач, тъй като се изправяме против първенеца, само че прочувствена позиция за мен това е просто една среща”, сподели Моу.

Конте отговори на нападките от Моу

„ Играл съм на „ Стамфорд Бридж” с Интер, а също по този начин и два пъти с Манчестър Юнайтед. Трябва да призная, че въпреки всичко е малко по-различно, само че отново желая да печеля, както го сторих и с Интер. Челси също ще гони успеха, както направиха през предишния сезон. Това е просто един ден.”

„ След няколко години нещата ще бъдат даже по-естествени, до 4-5 години може би никой няма да помни, че съм бил управител на Челси. Това е изцяло обикновено, просто тъй като си потеглих оттова преди два сезона.”

„ Това е огромен мач, само че не по всички тези аргументи. Голям мач е, тъй като те са първенците. Голям мач е, тъй като ние сме Манчестър Юнайтед. И с това се изчерпва”, добави Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР