Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не скри вълнението и

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не скри вълнението и
Коментари Харесай

Жозе: Горд съм, че съм мениджър на Манчестър Юнайтед, обичам моите футболисти

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не скри вълнението и насладата си след подновяването на контракта си с “червените дяволи”. Португалецът ще остане на “Олд Трафорд” най-малко до 2020 година, като в договора има и алтернатива за още един сезон.

" За мен е същинска чест и горделивост да бъда управител на Манчестър Юнайтед. Искам да благодаря особено на притежателите и господин Удуърд, че оцениха моята работа и отдаденост. Много съм благополучен, че ми имат доверие и считат, че съм точният човек за този популярен клуб.

Поставили сме доста високи стандарти - спечелването на три трофея в един сезон, само че това са стандартите, към които чакам моите тимове да се придържат. Стремим се да създадем условия за ослепително и сполучливо бъдеще на Манчестър Юнайтед.

Благодаря и на екипа ми, както и на футболистите. Без тяхната съпричастност и другарство всичко това би било невероятно. Обичам моите футболисти. Удоволствие е да зная, че ще бъдем дружно в идващите най-малко три сезона.

Благодарности и към почитателите за поддръжката и за това, че ми помогнаха да се усещам вкъщи извънредно бързо. Още един път - да бъда управител на Манчестър Юнайтед е ежедневна чест за мен и съм в действителност благополучен “, съобщи Моуриньо пред клубния уебсайт на " алените дяволи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР