Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира уволнението на Леонид

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира уволнението на Леонид
Коментари Харесай

Моуриньо подкрепи Слуцкий, Абрамович го кани в Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разяснява уволнението на Леонид Слуцкий от Хъл Сити. Ръководството на " тигрите " освободи някогашния ментор на ЦСКА (Москва) поради слабите резултати на отбора в Чемпиъншип. В навечерието на дуела сред Юнайтед и ЦСКА в Шампионската лига, съветски публицисти се поинтересуваха от мнението на Моуриньо по тематиката.

" Такъв е животът. И най-хубавите в света са били уволнявания, даже и първенци на Англия ", съобщи Моуриньо, визирайки себе си. - Ако не бъркам, от началото на сезона петима мениджъри в Премиър лийг изгубиха работата си. Когато пристигна в Англия, Леонид несъмнено е бил наясно, че подобен излаз е вероятен, в случай че резултатите не са положителни. Треньорите рядко получават огромен заем на доверие. В това отношение Чемпиъншип не е изключение ".

В същото време се разбра, че има огромна възможност босът на Челси Роман Абрамович да предложения Слуцкий в клуба. Очаква се той да заеме мястото на Майкъл Еменало като състезателен шеф.

Абрамович и Слуцкий са другари от дълги години и това е още една причина съветският експерт да стартира работа на " Стамфорд Бридж ". Чемпиъншип 20 кръг, събота 2 декември  Шефилд Уензди 2:2краен резулат  Хъл Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР