Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрече добри думи по

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрече добри думи по
Коментари Харесай

Моуриньо похвали професионализма на Погба и нарече Конте много добър мениджър

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрече положителни думи по адрес на Пол Погба, като похвали неговия професионализъм, демонстриран при включването в игра на французина по време на дуела със Севиля от 1/8-финалите на Шампионската лига. Специалния този път се въздържа от това да влиза в словесна престрелка със своя сътрудник Антонио Конте. Двамата още веднъж се изправят един против различен в неделя, когато Челси гостува на " Олд Трафорд ".

" Не мисля, че мениджърът просто би трябвало да има доверие в играча, а че играчът би трябвало да завоюва доверието не мениджъра. Гледахте мача против Севиля. Винаги е по-трудно да влезеш от скамейката, в сравнение с да започнеш като титуляр. Не е елементарно да станеш от пейката, без да си загрял, и да влезеш в темпото на мача. Мисля, че Погба изигра доста позитивен мач за нас. Трябваха му 10 секунди да влезе на терена, да покаже своя професионализъм и това, че е подготвен да помогне на тима ", съобщи Моуриньо.

Португалецът разяснява и идния конфликт сред някогашния и сегашния си отбор. " През последните 10-15 години мачовете сред Манчестър Юнайтед и Челси са доста огромни. В момента и двата тима се борим за топ 4. Не желая и няма да приказвам за взаимоотношенията си с Конте. Той е доста добър управител, в тимът му е приказен. Това е значимото. "

Специалния удостовери, че Андер Ерера е навън за дербито в неделя, само че към момента не знае какъв брой тъкмо ще отсъства испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР