Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че очаква

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че очаква
Коментари Харесай

Тен Хаг посочи кои двама играчи се завръщат и дали ще предложи нещо ново Ман Юнайтед срещу Барселона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че чака от своите футболисти да дадат най-хубавото от себе си в реванша от плейофния конфликт против Барселона, с цел да преминат в идващия кръг на Лига Европа. Двата отбора приключиха наедно 2:2 преди седмица на “Камп Ноу ”. Нидерландецът също по този начин акцентира, че има още една подготовка за неговия отбор, само че чака в състава да се завърнат Хари Магуайър и Антони, само че Антони Марсиал към момента не е изцяло подготвен.

“Имаме още една подготовка, само че чакам Магуайър и Антони да се върнат. Антони Марсиал към момента не е разполагаем. Той се завърна на терена, само че чакаме да стартира да тренира с главната група. Дали ще предложим нещо ново? Това ще го видите на следващия ден на терена, само че имаме някои хрумвания. Всички желаеме да играем огромни дуели, всеки млад състезател мечтае за това. Наслаждаваме се на обстановката и чакаме утрешния дуел с неспокойствие. Трябва обаче да дадем най-хубавото от себе си. Фокусът ни е постоянно върху идващия мач. Трябва да продължим да поддържаме това мислене, че всеки ден желаеме да бъдем по-добра версия на себе си. Срещу тимове като Барселона би трябвало да дадеш най-хубавото от себе си, с цел да преминеш в идващия кръг, ” съобщи нидерландският експерт.

След това Тен Хаг разяснява в резюме и появилите се тази заран фотоси, че през вчерашния ден е бил на вечеря с легендата сър Алекс Фъргюсън преди решителната седмица за неговите футболисти. “Червените дяволи ” се изправят в четвъртък против Барселона, а в неделя ще играят против Нюкасъл на “Уембли ” във финала за Купата на лигата.
 Сър Алекс даде насоки на Тен Хаг преди значимата седмица, която следва за Манчестър Юнайтед Сър Алекс даде насоки на Тен Хаг преди значимата седмица, която следва за Манчестър Юнайтед
“Страхотно е да имаш неговата поддръжка. Харесва ми да приказвам с хора с толкоз големи знания и опит, Той желае да се оправяме добре, беше наистрина страхотна вечер, ” изясни експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР