Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг остана разочарован

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг остана разочарован
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Не заслужавахме да загубим от Байерн Мюнхен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг остана отчаян след загубата на отбора му с 0:1 от Байерн (Мюнхен) в последния кръг в Група " А " на Шампионската лига. " Червените дяволи " завършиха с мачовете в Европа.

" Ние отпаднахме през днешния ден, това е ясно. Имахме някои положителни мачове в шампионата, само че това не беше задоволително. Днес считам, че представянето ни бе доста положително. Не заслужавахме да загубим, само че тъкмо това се случи. Стояхме устойчиво в отбрана, имахме добра организация и пресирахме сполучливо. Изправихме се против мощен тим ", съобщи експертът.

" Байерн, даже и когато не играе ослепително, може да реши даден мач с някое самостоятелно деяние на собствен състезател. За страдание тъкмо това и стана. Футболистите се раздадоха, имаше дух. Трябва да ги поздравя за това по какъв начин работеха като тим против мощния състав на Байрен ", добави той.

" Искам да бъдем по-постоянни в представянето си. Аз съм мениджърът и аз би трябвало да подобря тима. Аз би трябвало да ги повеждам, само че и играчите би трябвало да носят своята отговорност. Трябва да се оправим дружно ", сподели Тен Хаг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР