Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, изказа огромното

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, изказа огромното
Коментари Харесай

Тен Хаг показа респект към Клоп, но обяви: Това не е добре за Висшата лига

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, изрече голямото си почитание към своя сътрудник в Ливърпул Юрген Клоп, който през днешния ден разгласи, че след девет години в клуба е решил да напусне, когато сезонът завърши.

Нидерландецът съобщи, че схваща претекстовете на германеца, който призна, че се усеща отпаднал, само че счита, че напускането му не е добра вест за Висшата лига.

„ Това не е добре за Висшата лига. Той съставлява цяла епоха в Ливърпул. Изгради клуба и го върна там, където му е мястото. Поздравления това. Свърши невероятна работа. Мога да схвана претекстовете му. Девет години са доста време. Според мен това е интервал, в който градиш, постигаш цели, само че имаш и неуспехи и сложни интервали. Висшата лига е доста интензивна, а в добавка имаш и европейските клубни шампионати. Когато си там девет години, това е дълъг интервал и мога да схвана, че изчерпва силата ти, което е един от причините му да се отдръпна “, разяснява Тен Хаг, който започва днешната си конференция преди мача с Нюпорт от четвъртия кръг на ФА Къп с тези думи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР