Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е набелязал защитника

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е набелязал защитника
Коментари Харесай

Тен Хаг си хареса юноша на Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е набелязал бранителя на Байер (Леверкузен) Джеръми Фримпонг, твърди журналистът от " Скай Дойчланд " Флориан Плетенберг. Нидерландския експерт желае да укрепи дясната зона на защитата си през януари и е подготвен да насочи оферта за 21-годишния гений.

Фримпонг бе притеглен на " БайАрена " предишния януари от Селтик за 11 милиона евро и има контракт с " аспирините " до 2025 година. Интересен факт е, че той е артикул на школата на Манчестър Сити, само че по този начин и не съумява да пробие при " жителите ", а професионалната му кариера стартира точно от Селтик, откакто минава при " детелините " за скромните 380 хиляди евро през 2019 година.

Откакто дойде в Леверкузен роденият в Амстердам футболист оставя отлични усещания с изявите си. До момента той има 6 гола и 12 асистенции в 61 мача за " аспирините ". Именно това е привлякло вниманието на Тен Хаг, който е подготвен да насочи оферта за сънародника си. В момента цената на Фримпонг е от порядъка на 25 милиона евро, която е изцяло по силите на " алените дяволи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР