Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе изключително щастлив

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе изключително щастлив
Коментари Харесай

Тен Хаг: Винаги е хубаво да видиш, че отборът показва характер в труден момент

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг бе извънредно благополучен след триумфа с 4:1 над Бетис в първия 1/8-финален конфликт в Лига Европа. Тази победа пристигна незабавно след кошмарното 0:7 от Ливърпул в шампионата и бе от голямо значение за " алените дяволи ". Наставникът не скри задоволството си от показания темперамент от тима му в този сложен миг, в който се намираше.

" Смятам, че играхме добре и в двете полувремена. През първото трябваше да водим с 3:0, само че направихме една неточност и стана 1:1. Вкарахме хубави голове, дадохме мотив за наслада на почитателите, а те ни дадоха отговор уместно с поддръжката си от трибуните, за което сме им признателни. Излязохме с вярната настройка. Движехме добре топката, направихме хубави замени и включвания зад отбраната и създадохме доста положения. Винаги е прелестно да видиш по какъв начин тимът реагира в сложен миг. Това не е първи път през сезона, когато се постанова да рестартираме и да стартираме изначало. Този тим има темперамент и това е огромен комплимент ", съобщи Тен Хаг.

Той особено похвали представянето на Ваут Вегхорст и изключително на Бруно Фернандеш.

" Като нападател Вегхорст бе покрай гола в толкоз мачове. Досега той по-често създаваше шансове за съотборниците си, само че заслужаваше в този момент и той да се разпише. Бруно пък бе приказен. Той водеше тима със своя надзор над мача и подаванията си. Накрая съумя и да означи. Той бе най-хубавият състезател на терена ", отсече нидерландецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР