Мениджърът на Манчестър Юнайтед е бил бесен след загубата в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед е бил бесен след загубата в
Коментари Харесай

Тен Хаг наказа Манчестър Юнайтед след загубата от Сити

Мениджърът на Манчестър Юнайтед е бил гневен след загубата в дербито от градския противник Манчестър Сити и е предиздвикал своите футболисти да стоят безмълвно и да слушат празненствата на противниковите играчи от прилежащата съблекалня, оповестява вестник “Сън ”.

“Червените дяволи ” бяха разрушени от жителите с 3:0 в неделя на “Олд Трафорд ” на първенците на Премиър лийг. Веднага след последният съдийски сигнал те са се прибрали в своята съблекалня, където нидерландецът им е декларирал, че желае безмълвно да слушат протичащото се от другата страна и да премислят държанието си.

След това Тен Хаг е направил разбор на висок звук на възпитаниците си най-много за представянето им през втората част. Бившият ментор на Аякс е възнамерявал да даде почивен ден на играчите си след дуела при победа над “гражданите ”, само че се е отказал от тази концепция. Футболистите даже са получили спомагателна “домашна работа ” да учат персонализирани клипчета с персоналните им неточности по време на дуела. Това бе петата загуба в 10 дуела на Манчестър Юнайтед от началото на сезона.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР