Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаквано критикува съдиите заради

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаквано критикува съдиите заради
Коментари Харесай

Гуардиола се оплака от съдията след поражението на Анфийлд и обвини феновете на Ливърпул, че са го замеряли с монети

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола предстоящо подлага на критика съдиите поради анулирания гол на Фил Фоудън след загубата с 0:1 от Ливърпул.

Англичанинът вкара малко след началото на второто полувреме, само че след намесата на ВАР и ревизиране наново на обстановката от арбитъра Антъни Тейлър, попадението не бе зачетено поради нарушаване на Ерлинг Халанд срещу Фабиньо при започване на офанзивата.

Според испанеца главната причина за случилото се е била атмосферата на " Анфийлд " и въздействието на почитателите на домакините.
 Ливърпул победи Манчестър Сити с 1:0 във Висшата лига
Непобедими? Ливърпул обезоръжи Халанд и простреля Ман Сити на " Анфийлд "

Първа загуба за " жителите "

" Съдията се приближаваше до треньорите и ни споделяше, че играта продължава в други обстановки. В мача имаше милиони нарушавания. Точно откакто вкарахме обаче, той реши да прегледа ситуацията. Но това въпреки всичко е " Анфийлд " съобщи Гуардиола, който въпреки всичко потърси виновността за случилото се и в своя тим.

" Имахме задоволително положения. Някои от тях бяха фантастични. Бяхме смели от самото начало, играхме по този начин както би трябвало и не мога да имам никакви недоволства към футболистите поради тяхното държание и показване " добави той.

" Получихме гол поради неточност, при която не се върнахме в отбрана. Алисон изигра бързо обстановката, Кевин не потегли към топката, а Жоао загуби единоборството. Срещу Салах постоянно е мъчно поради метода, по който употребява тялото си. Трябва да си вземем поука. Показахме кураж, само че такива неща се случват в играта " сподели още Гуардиола.

Мениджърът на Манчестър Сити се оплака, че по него са били хвърляни монети по време на дуела.

" Следващия път може да го създадат по-добре. Не ме уцелиха. Нека да опитат още веднъж през идната година. При всички тези монети, по този начин и не съумяха... Направиха го преди години ", съобщи Гуардиола, визирайки случай от мача против " Ливърпул " в Шампионската лига през 2018 година, когато почитатели на " алените " нападнаха рейса на " Сити ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР