Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаква тежък мач срещу

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола очаква тежък мач срещу
Коментари Харесай

Гуардиола респектиран от физиката на Брюж

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола чака тежък мач против Брюж в Шампионска лига. Двубоят стартира довечера в 19:45 часа и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 3.

" Това, което видяхме, е физиката на този тим. Те имат доста качества в предни позиции, доста нападателен отбор са. От март са вкарвали гол във всеки домашен мач, тъй като са положителни. Ще се опитаме да направляваме мача и да реализираме добър резултат”, съобщи той.

Едерсон и Габриел Жезус са включени в групата за гостуването на Брюж в Шампионската лига, само че още не е ясно дали ще играят.

" Знаем протоколите. Те нямаше да могат да кацнат тук, в случай че не се изолират за 10 дни. Може да играят, може и да не играят. Сигурен съм, че се усещат добре, тъй като се възвърнаха доста добре. Не им би трябвало нещо особено, с цел да са подготвени. Ще забележим тази вечер по какъв начин са и тогава ще преценим”, изясни испанецът.

Гуардиола разяснява и тематиката с ковид и дали играчите му са имунизирани.

“Това е персонално, не знам сигурно. Клубът знае и играчите знаят. Аз имам мое мнение, имам вяра на лекарите и учените. Ако те споделят, че това е най-хубавият метод да се предпазим, тогава би трябвало да го създадем. Аз и фамилията ми сме ваксинирани”, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР