Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола каза, че Джак Грийлиш

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола каза, че Джак Грийлиш
Коментари Харесай

Гуардиола: Грийлиш е по-добре след обира на дома му

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че Джак Грийлиш се оправя доста по-добре и охранителната работа на клуба оказва поддръжка на фамилията му седмица, откакто домът на 28-годишния полузащитник в Чешир беше ограбен от незнайни лица.

Членове на семейството и приятелката му Саша Атууд са били в дома, когато той е бил атакуван от крадци, до момента в който Сити играеше с Евертън на 27 декември. Съобщава се, че са откраднати бижута и часовници на стойност над 1 милион английски лири.

" Той е доста по-добре. Разбира се, когато си у дома и някакви хора влязат вътре, ти си изплашен. Това е обикновено. Но би трябвало да се опиташ да си върнеш спокойствието, да създадеш съвършената среда, с цел да не се случи това още веднъж ", съобщи Гуардиола.
 Грийлиш се ядоса: Не е гушкал три дами на ваканцията си, макар фотосите
Грийлиш се ядоса: Не е гушкал три дами на ваканцията си, макар фотосите

Ето какво написа

Грийлиш сподели, че е бил " унищожен " след обира.

" Хората, които правят тези ужасни закононарушения, нямат визия за вредите, които предизвикват в живота на хората. Надявам се, че ще бъдат открити и изправени пред правораздаването, тъй че никое друго семейство да не преживее това, което преживяхме ние ", написа футболистът в Инстаграм.

" Шефът на защитата на Сити Бари Саут работи в тясно съдействие с футболиста и фамилията му ", сподели Гуардиола.

Обирът е следващ от поредност нахлувания в домове на играчи, в това число на някогашния бранител на Манчестър Сити Жоао Кансело през 2021 година.

Гуардиола сподели, че Саут се е срещнал с играчите на Сити предишния сезон, с цел да подчертае какъв брой е значима сигурността.

" Саут сподели: " Това е действителността, би трябвало да внимавате, би трябвало да се подготвите ". Когато живееш в апартамент, може би е по-лесно, само че в провинцията с огромни къщи... и освен в Обединеното кралство, това се случва в Испания, това е действителност в Каталуния, в Италия, на всички места ", разяснява Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР