Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е щастлив, че за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е щастлив, че за
Коментари Харесай

Гуардиола: За да бъдем част от битката за трофеите, имаме нужда от всички

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е благополучен, че за седма поредна година неговият тим доближава до четвъртфиналите в Шампионска лига. Актуалният притежател на трофея в шампионата Сити отстрани ФК Копенхаген след две победи с по 3:1 на осминафиналите.

" Беше мъчно да нападаме Копенхаген, тъй като те са добре проведени, играят с четирима или петима откъм гърба. Но ние сме тим, който има вяра, че може да завоюва. Конкурираме се с Реал Мадрид и Байерн. Не знаем с кого ще се срещнем идващия път, ще изчакаме и ще забележим. Важното е, че седем следващи години доближаваме до четвъртфиналите “, сподели Гуардиола.

Треньорът направи седем промени в своя тим спрямо успеха против градския противник Манчестър Юнайтед с 3:1 предходната неделя и преди дербито с водача Ливърпул този уикенд.

" Днес имахме потребност от сила, свежи крайници. Знам какъв брой изтощени, изтощени бяха някои от играчите ми през днешния ден... Играем в неделя. Така че нуждая се от свежи крайници ", сподели Гуардиола.

Сити е на точка зад Ливърпул и точка пред Арсенал след 27 мача в лигата в напрегната борба за купата. Те не престават и за Купата на Англия с четвъртфинал против Нюкасъл Юнайтед на 16 март.

" За да бъдем част от борбата за трофеите, имаме потребност от всички. Невероятно щастливи сме, че към момента сме във всички надпревари ", сподели Гуардиола.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР