Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви след победата с

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви след победата с
Коментари Харесай

Гуардиола: През зимата в Англия е ад

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи след успеха с 4:1 над Уулвърхамптън, че да се изправят против " вълците " е било мъчно, както физически, по този начин и ментално.

" Бяхме леко обезпокоени след изравняването за 1:1, само че реагирахме добре и отбелязахме още голове. Победихме справедливо, тъй като играхме добре. Мачовете са оспорвани, само че най-после съумяваме да спечелим удобно. След 1:1 противникът стана по-опасен, само че ние продължихме да направляваме добре топката и не се отказахме. Това е значим урок, че детайлите са значими. Цялостно видяно считам, че представянето ни бе доста положително. Още от сутринта видях, че сме сплотени и сме подготвени да спечелим този дуел. Сезонът е къс и нямахме цяла седмица за подготовка - играем толкоз доста мачове. Да се надигнем против Уулвс бе мъчно, както физически, по този начин и ментално. Затова съм повече от удовлетворен от това, което постигнахме досега. Нека се насладим на този триумф, да си починем и да стартираме да се готвим за идващия мач ", съобщи Гуардиола.

Испанецът разяснява и обстоятелството, че това бе рекордна 21-а поредна победа на " жителите " във всички шампионати.

" Ще приказваме за този връх в бъдещето. През зимата - ноември, декември и януари, в Англия е същински пъкъл! Затова достижението ни е още по-впечатляващо. Много съм горделив, само че в това време Ливърпул към момента е първенец. За да спечелим купата, имахме потребност от тези точки ", добави испанецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР