Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола продължава да вярва и

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола продължава да вярва и
Коментари Харесай

Гуардиола все още разчита на Джак Грийлиш

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола продължава да има вяра и разчита на Джак Грийлиш макар проблемите на англичанна и по-малкото игрово време. Пеп се надява, че Грийлиш може да е основна фигура в битката за купата до края на сезона във Висшата лига.

" През последния месец Джак се завърна в доста връзки. Затова и игра във значимия мач с Копенхаген в Шампионска лига ", показа Гуардиола пред срещата с Лутън във ФА Къп. Джак Грийлш се възвърне от травма и се чака да играе против " шапкарите " довечера.

" Надявам се, че той може да има същото въздействие, каквото имаше и предишния сезон. Всичко зависи от него. Той игра доста през предишния сезон, по-малко през този, само че си остава същият състезател. Има и същия управител, а стилът ни на игра не се е трансформирал ", добави той.

" Нищо не се е трансформирало, с изключение на неговото показване. Продължавам да настоявам, че се нуждаем от него. Той има специфични качества за тима. Всичко зависи от него, нека успее да направи положителни последни три месеца.

Играчите не би трябвало да се потвърждават пред мен, те би трябвало да потвърдят на себе си, че заслужават да играят ", приключи Пеп Гуардиола.

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне възнамерява да остане в тима до края на кариерата си, оповестява журналистът Сам Лий.

Според източника 32-годишният белгиец чака да удължи контракта си със Сити, с цел да играе за тима до 35-годишна възраст и по-късно да се отдръпна от футбола.

Де Бройне играе за Манчестър Сити от 2015 година Преди това халфът е играл за Волфсбург, Челси, Вердер и Генк.

Настоящият контракт на играча с Манчестър Сити е до лятото на 2025 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР