Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола категорично отрече слуховете, че

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола категорично отрече слуховете, че
Коментари Харесай

Гуардиола отговори на информациите за Бразилия

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрично отхвърли слуховете, че може да напусне „ жителите “, с цел да поеме бразилския народен тим след Мондиал 2022.

Настоящият селекционер на Бразилия Тите неотдавна удостовери, че възнамерява да се отдръпна от белким на „ Селесао “ след шампионата в Катар и от този момент се появиха спекулации както неговото, по този начин и за бъдещето на тима.

Тите беше заставен също да опровергава клюки, че Арсенал се пробва да го притегли на мястото на Микел Артета. Сега пък националният тим на Бразилия е този, който е забъркан в разнообразни клюки.

По-рано „ Marca “ писа, че бразилската ФА към този момент се е свързала с Гуардиола, откакто са решили, че той е техният желан заместител на Тите, предлагайки му четиригодишен контракт на стойност 12 милиона евро на сезон, което е с 8 милиона евро по-малко, в сравнение с той сега прибира в Сити.

„ Бразилия има доста положителни бразилски треньори, които би трябвало да водят националния тим “, сподели Гуардиола пред „ TNT Sports “.

„ Има доста положителни бразилски треньори. Дебатът завърши “, сподели още испанецът.

Pep Guardiola on managing the Brazil National Team: "Brazil has very good Brazilian coaches who have to coach the national team... There are very good Brazilian coaches. Debate closed! " [via ]
— City Xtra (@City_Xtra)
Гуардиола също беше свързван с прекосяване и в нидерландския народен тим след Световното състезание, само че в сряда тази позиция беше дадена на някогашния ментор на Барселона Роналд Куман, който ще размени Луис ван Гаал през 2023 година.

Отдавна има догатки, че Гуардиола може да напусне Сити, когато договорът му изтече през лятото на 2023 година и да огледа към позицията на народен селекционер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР