Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола достига за рекорден десети

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола достига за рекорден десети
Коментари Харесай

Гуардиола: В тези мачове са важни детайлите

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола доближава за рекорден десети път до полуфинал в Шампионска лига като треньор.

Специалистът изведе отбора до тази фаза на шампионата след тъждество 1:1 на реванша против Байерн Мюнхен и общ резултат 4:1 от двата мача.

Сити записа 15-и следващ мач без загуба във всички шампионати и за трета поредна година доближи до полуфиналите в Шампионска лига, където ще срещне Реал Мадрид.

" Много съм благополучен, че ще играе на полуфинал със Сити за трети следващ път ", сподели Гуардиола.

" Байерн не ни изненада, видяхте какъв брой са положителни. Ключови в такива мачове са детайлите. В тези два мача в верните моменти бяхме на равнище ", сподели Гуардиола, който беше треньор на Байерн от 2013-16 година

" През второто полувреме коригирахме някои неща и от първата минута на второто полувреме усещахме, че направляваме мача ", добави той.

Треньорът призна, че играчите му са изтощени преди полуфинала за ФА Къп против Шефилд Юнайтед на " Уембли " този уикенд.

" Отборът е отпаднал, тъй че не знам по какъв начин ще се възстановим, с цел да играем против Шефилд Юнайтед в събота. Толкова е натоварващо ", сподели Гуардиола пред BT Sport.

Той добави, че бранителят Нейтън Аке ще се подложи на проби по-късно в четвъртък, с цел да ревизира степента на хипотетична травма на бедрото, откакто беше изваден през второто полувреме против Байерн.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР