Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за първи път категорично

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за първи път категорично
Коментари Харесай

Гуардиола: Бернардо остава в Ман Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за първи път изрично съобщи, че Бернардо Силва, който от много време е свързван с трансфер в Барселона, ще остане на " Етихад ". До момента няколко пъти испанецът разясняваше, че желае да задържи халфа, само че това зависи и от неговото предпочитание и той няма да го стопира, в случай че желае да отиде в Барселона.

" Бернардо Силва ще остане в Ман Сити. Няма никакви договаряния с други клубове. Не сме получавали позвъняване от нито един различен клуб по отношение на Бернардо Силва. Поради тази причина той ще остане. Казвам ви, че остава ", съобщи Гуардиола на днешната си конференция.

Относно идния дуел с тима на Кристъл Палас, който през предишния сезон завоюва четири точки в двата мача против " жителите ", Пеп съобщи следното: " Те се пазят добре и са доста издръжливи. Трябва да сме наясно с това и да не позволяваме неточности. Отборът доста бързо минава от едната фаза на играта в другата с помощта на играчи като Езе, Аю, Заха и Олисе. Имат доста опитни футболисти в халфовата линия, само че се надявам да я пробием и да спечелим мача ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР