Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че отборът му

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че отборът му
Коментари Харесай

Гуардиола: Холанд е уникален и може да счупи рекорда още веднъж

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че тимът му е изпитал компликации в мача с Уест Хам (3:0), само че е намерил правилния път, с цел да стигне до трите точки. 

“Всеки мач е тежък. Днес беше студено и прохладно. Не играхме по никакъв начин зле, само че имахме проблем с организацията. Не вкарахме ранен гол, само че продължихме да притискаме противника ”, показа Гуардиола. 

“Доволен съм от обстановката, в която се намираме пет кръга преди края. Това беше един от отсрочените ни дуели и се възползвахме. В събота ни чака среща с Лийдс на Сам Алардайс. Срещу Уест Хам беше мъчно да пробием отбраната им. Опитахме разнообразни комбинации и отляво, и отдясно, само че губехме топката и бяхме нервни. Трябва да се избавим от тази прибързаност ”, установи каталунският експерт. 

Той разяснява и достижението на Ерлинг Холанд, който към този момент има 35 гола през сезона и счупи върха за най-вече попадения в границите на една акция в Премиър лийг. 

“Рекордът на Холанд е нещо необикновено. Много сме удовлетворени от него, той вкара не един и два победни голове. Ерлинг е неповторим и някой ден може самичък да счупи върха си ”, сподели Гуардиола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР