Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е изключително доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е изключително доволен от
Коментари Харесай

Де Бройне заслужава Златната топка, убеден е Гуардиола

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е извънредно удовлетворен от представянето на Кевин де Бройне и го подреди измежду футболистите, които имат действителен късмет да спрат хегемонията на Лионел Меси и Кристиано Роналдо в класацията за " Златнта топка ". Според каталунския експерт, халфът има качествата да се трансформира в най-хубавия футболист в света.

" Де Бройне в действителност играе на равнището на кандидат за " Златната топка ". За да я завоюва обаче, би трябвало да завоюва доста титли, най-много Шампионската лига. Ако вземем за образец мача с Лестър (в него белгиецът направи 3 асистенции - б.р.), е мъчно да намерим някой по-добър от него. А това не е обособен случай, той играе по този метод през целия сезон ", показа Пеп.

Де Бройне е в основата на блестящото показване на Сити през актуалната акция в Премиър лийг. Белгиецът има 7 гола и 14 асистенции в Премиър лийг, а " жителите " натрупаха преднина от 16 точки пред втория Манчестър Юнайтед. Премиър лийг 27 кръг, събота 10 февруари  Манчестър Сити 5:1краен резулат  Лестър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР