Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп заяви след ударната победа

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп заяви след ударната победа
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Беше перфектният футболен следобед за нас

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп съобщи след ударната победа над Борнемут с 9:0, че отборът му не е имал желание да унижава противника си.

" Трябваше да потвърдим нещо. Трябваше да потвърдим това за самите нас. Не бяхме удовлетворени от метода, по който играхме на " Олд Трафорд ". Показахме неща, в които сме мощни, и други неща, които трябваше да подобрим. Просто би трябвало да дадем вярна посока на играта и по тази причина одобрявам толкоз доста, че не се поколебахме първоначално, а влязохме в играта надъхани и имахме благоприятни условия в наказателното поле.

След като вкарахме ранен гол, вкарахме и втори, прелестен гол и започнахме да означаваме разнообразни голове, което е прелестно. Не сме желали да унижаваме Борнемут, не мога да почитам повече това, което Скот Паркър (старши треньорът на " черешките " ) прави, при тези сложни условия.

В последна сметка и младите футболисти поиграха, а те го заслужават. Беше съвършеният футболен следобяд за нас, с доста разнообразни голмайстори, прелестни голове и всички знаем, че имахме потребност от нещо сходно. ", сподели Клоп.

 Ливърпул - Борнемут 9:0 в мач от Висшата лига
Ливърпул се разсъни и изравни върха за най-изразителна победа във Висшата лига

" Червените " унищожиха Борнемут с 9:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР