Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че би приел и

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че би приел и
Коментари Харесай

Бих приел и победа с 8:7, заяви Клоп след поредните колебания в защита

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп съобщи, че би приел и победа с 8:7 против " Хофенхайм " в първия мач в плейофа в Шампионската лига. Думите му пристигнаха в подтекста на второ неубедително показване в отбрана.

Мърсисайдци се постановиха с 2:1 в Германия и направиха значима стъпка към груповата фаза. " Хофенхайм " пропусна дузпа при 0:0, като сътвори и още положителни благоприятни условия пред Симон Миньоле.

" Ако някой ми беше споделил, че ще победим, бих приел всеки резултат - даже 8:7. Така че се веселя за резултата ", сподели Клоп.

През уикенда в първия кръг от Висшата лига " Ливърпул " приключи 3:3 с " Уотфорд ", като позволи противоречив изравнителен гол в добавеното време.

" Не съм благополучен, че ни вкараха, само че мисля, че заслужиха гола с напъните, които поставиха през 90-те минути. Те имаха своите моменти, изключително когато трансформираха малко стила си. Ние обаче действахме доста нападателно по двете крила ", добави германецът.

Той похвали младия Трент Алекзандър-Арнолд, който вкара от фаул първия гол. " Трябва да кажа, че за 18-годишен да има куража да извърши директен свободен удар, е по-добре от това да сгреши. Той е необикновен млад футболист. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР