Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали Аталанта, които

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали Аталанта, които
Коментари Харесай

Клоп: Аталанта ще е най-голямото ни предизвикателство в ШЛ до момента

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали Аталанта, които са утрешният съперник на мърсисайдци в Шампионската лига.

“Топ играчи и топ селекция. Много положителни футболисти, които са добре проведени и които играят със стопроцентова увереност в своята скица. Те употребяват самостоятелните качества по необикновено умни способи. Това ще е най-голямото ни предизвикателство досега в Шампионската лига. Много мъчно се играе против Аталанта. Леко наподобяват Лийдс в своя метод. Мачът ще е тежък.
The boss is LIVE to preview our trip to

He'll reveal all the latest news ahead of tomorrow's clash

— Liverpool FC (@LFC) Многото отсъстващи? Ние сме в обстановка, с която би трябвало да се оправим, това чакам от нас. Знаем къде се намираме. Имали сме трудности, само че сме ги преодолявали. Още сме в много ранен стадий от сезона, с цел да мислим прекомерно доста за това къде се намираме в другите надпревари. Жоел Матип и Наби Кейта през вчерашния ден упражняваха. Трябва да изчакаме медицинския щаб да ни даде “зелена”, “оранжева” или “червена” светлина. Разполагаме с повече централни бранители, в сравнение с ще ни трябват на терена на следващия ден, което е добре”, съобщи Клоп на конференцията си преди мача.
Naby Keita and Joel Matip have returned to full training, Jürgen Klopp has confirmed, but the Reds will make a late decision on their involvement against.
— Liverpool FC (@LFC) Десният бек на отбора Трент Александър-Арнолд също се изрече ласкаво за бергамаските. “Аталанта са необикновен тим, видяхме го предходната година. Трудно е да разпознаваем един или двама играчи. Те имат възхитителна атакуваща мощ. Трябва да проучваме целия им отбор. Италианските тимове са в действителност положителни в отбрана, добре проведени и сложни за продупчване. Ние просто би трябвало да намерим метод да го създадем. Не мисля, че ние мъчно съответно против италианските тимове. Също по този начин за първи ще играем против Аталанта”, добави той. Шампионска Лига 3 кръг, вторник 3 ноември  Аталанта 22:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР