Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че настоящия статус на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че настоящия статус на
Коментари Харесай

Клоп: Ливърпул може да спечели всичко

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има вяра, че сегашния статус на отбора като водач във Висшага лига е добър сигнал, само че знае, че обстановката може бързо да се промени.

Авансът на " мърсисайдци " пред втория в класирането Манчестър Сити е единствено една точка, а Клоп призна, че продължаването на победната серия е единственият метод отборът да остане отпред.
 Звезда на Ливърпул ще напусне, в случай че Салах преподпише
Звезда на Ливърпул ще напусне, в случай че Салах преподпише

Вижте за какво

" Имаме единствено една точка преднина пред Сити и две пред Арсенал, само че даже това не значи нищо ", съобщи немският треньор на Ливърпул.

" Да стигнем до 60 точки е поръчка в сегашния миг от сезона, само че може да останем с толкоз и не съм сигурен, че ще се класираме за Шампионската лига, тъй че по-добре да продължим да печелим мачове. Преди две години обстановката със състава бе много по-добра. Доколкото помня, можехме да вършим много промени сред надпреварите. Не мога да върша съпоставения, само че това ни сподели, че можем да се борим за всичко и да спечелим всичко ", разяснява Юрген Клоп.

" Някой хора няма да са щастливи от този факт и ще кажат, че това не е задоволително, само че за нас сезонът тогава беше сполучлив и да се надяваме, че можем да създадем и сегашния сполучлив ", добави мениджърът на Ливърпул.

Водещият изпълнител на отбора Мохамед Салах ще възобнови тренировки през идната седмица, а Клоп ще може да разчита на Дарвин Нунес и Доминик Собослай за съботното посещение на Нотингам Форест откакто пропуснаха надлежно три и шест мача.

" Не мисля, че Салах е надалеч от завръщане. Мисля, че е допустимо това да стане през идната седмица ", сподели Юрген Клоп, който чака да може да употребява Уатару Ендо след травмата му в глезена и Анди Робъртсън, който беше болен в последните дни.

Ливърпул записа пет следващи победи след втората си загуба в шампионата за сезона он Арсенал преди месец.
 Клоп разкри обичаното си състезание за гледане
Клоп разкри обичаното си състезание за гледане

Ето детайлности

" Резултатите ни са извънредно значими, само че не бих споделил, че това е реакцията ни провалянето от Арсенал. Не съм търсил това като реакция на случилото се. Трудно е да изпълниш задачите си единствено, в случай че побеждаваш във всичките си срещи - даже Манчестър Сити не направи това. Трябва да можеш да използваш и не толкоз положителните неща ", приключи Клоп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР