Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че настоящата ситуация няма

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че настоящата ситуация няма
Коментари Харесай

Клоп отговори на теорията за седемте години и отсече: Не мога да си тръгна

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че актуалната обстановка няма нищо общо с тези в предходните клубове, в които германецът напускаше след седемгодишен престой. Така бе и в Майнц 05 и в Борусия (Дортмунд). В първия случай Клоп изяснява, че е напуснал, с цел да направи крачка напред в кариерата си, до момента в който във втория се е чувствал изцяло отпаднал. Нито от двете обаче не е годно за работата му в Ливърпул, която Клоп е твърдо решен да резервира, да позволи проблемите и още веднъж да се любува на специфични моменти с мърсисайдци. 

" Разбирам, когато хората приказват, че съм си тръгнал след седем години в Майнц и седем години в Дортмунд. Това обаче няма нищо общо. Ситуацията е друга, а и аргументите бяха изцяло разнообразни. Напускането ми на Майнц бе обвързвано със стъпка напред в кариерата ми. В Дортмунд пък бях в действителност отпаднал в оня миг. Но сега нито едно от тези неща не е правилно. Аз съм изцяло предан на работата си тук. Няма да си потегли и не мога да го направя. Имам прекомерно огромна отговорност тук и желая тъкмо това. Искам още веднъж да сложа нещата в ред. Да, интервалът е сложен, само че в случай че хората ми имат вяра, би трябвало да преминем през това заедено. Когато преодолеем този сложен миг и излезем от него, тогава още веднъж ще имаме страхотни моменти ", съобщи Клоп.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР