Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се скара на журналистите за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се скара на журналистите за
Коментари Харесай

Клоп се скара на журналистите: Утре ако загубим и пак ще кажете, че битката за титлата е приключила

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се скара на публицистите за въпросите, свързани с преследването на Манчестър Сити.

" Радвам се на обстановката, в която сме, само че не се веселя на въпроси за нея. Те внушават, че към този момент сме спечелили мачовете. Искам да спечелим на следващия ден, само че в случай че загубим, ще дойдете и ще кажете, че борбата за купата е завършила ", съобщи мениджърът на Ливърпул.

" Нямам потенциала за всички сюжети. Едва съм задоволително интелигентен да се съсредоточвам върху един мач. Не сме в най-лошия миг, само че ни предстоят доста провокации. Надявам се да сме подготвени за Уест Хам и да се представим по-добре, в сравнение с в предходния мач против тях ", добави той.
 Ралф Рангник се възхити на Клоп и Гуардиола: Те са най-хубавите
Ралф Рангник се възхити на Клоп и Гуардиола: Те са най-хубавите

" Но за мен предизвикването е да продължа да работя на високо равнище "

Утре Ливърпул приема Уест Хям, а по-рано през сезона " чуковете " нанесоха една от дребното загуби на мърсисайдци в шампионата. Клоп удостовери, че тимът му ще бъде без Тиаго, който още не е възобновен от травмата, която получи на загрявката преди мача с Челси предходната неделя. Жоел Матип е болен, а Къртис Джоунс и Наби Кейта са под въпрос. Роберто Фирмино се чака да възобнови тренировки в неделя.

Клоп изясни, че триумфът в Купата на Лигата е направил тима още по-гладен за нови триумфи: " Размерът на финала, изключително на " Уембли " със сензационна атмосфера. Да преживееш това е в действителност готино. Искам да имам това по-често. Искаме още от това "

Германецът още веднъж бе запитан за бъдещето му: " Нищо не се е трансформирало. Планът е същият. Всичко, което вършим, е дълготрайно. Клубът би трябвало да е в още по-добро положение, когато аз към този момент не съм тук ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР