Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се изказа ласкаво за играта

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се изказа ласкаво за играта
Коментари Харесай

Клоп: Манчестър Юнайтед прави много по-силен сезон от нас, но това не означава нищо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се изрече ласкаво за играта на Манчестър Юнайтед през актуалната акция, само че германецът има вяра, че неговият тим може да завоюва дербито с „ алените дяволи “ на „ Анфийлд “ и по този начин да получи подтик за оставащата част от сезона.

„ Вчера всички се усещаха добре, като изключим тези, които по принцип са навън – Тиаго Алкантара и Луис Диас. Джо Гомес е покрай завръщане, само че не задоволително. Винаги съм очаквал с неспокойствие този дуел. Това е мачът. Те вършат доста по-добър сезон от нас, само че това не значи нищо. Това не значи, че ще завоюват мача, а значи просто, че имат повече точи.

Има толкоз доста неща в живота, които са по-важни от футбола, само че към тези мачове се отърсваме от тази не толкоз приятна действителност и се задълбочаваме в играта. За 98 минути, или колкото продължи срещата, футболът става най-важното нещо. Обичам това. Целият свят ще гледа.

Това е седмица, в която би трябвало да дадем подтик на сезона ни. Трябва да покажем, че към момента е необикновено мъчно да се играе против нас. Уважавам това, което Ман Юнайтед прави. Те се трансфораха в машина за резултати. Играят топ футбол, само че даже когато играта не върви толкоз добре, отново реализират резултати. Всеки знае, че са напълно въвлечени в борбата за продобиване на лигата.

Когато си управител на Ливърпул, е съвсем невероятно да бъдеш удовлетворен от нещо позитивно в Манчестър Юнайтед, само че в действителност се веселя за Рашфорд, тъй като той имаше доста сложен минал сезон, когато не се представяше на равнището, на което е кадърен. Сега играе необикновено и би трябвало да се пазиме против него групово. Той обаче не е единственият им състезател от международна класа ", разяснява Клоп по време на конференцията си преди дербито в неделя. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР