Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се интересува от крилото на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се интересува от крилото на
Коментари Харесай

Клоп иска английски национал от Челси в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се интересува от крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой и може да се опита да го вземе на „ Анфийлд “ през януарския трансферен прозорец.

Английският национал не кара най-хубавия си интервал при „ сините “, като има единствено две участия за Челси от началото на новата акция, откакто стартира като титуляр във финала за Суперкупата на Европа против Виляреал и при успеха с 3:0 против Астън Вила.

Смяташе се, че 20-годишният Хъдсън-Одой е покрай прекосяване чартърен в Борусия Дортмунд през лятото, само че персонално мениджърът Томас Тухел е спрял сходна развръзка, заявявайки, че е „ невероятно “ да го пусне.

Ясно е обаче, че крилото мъчно ще получава доста шансове за изява. Той е изправен пред сериозна конкуренция в лицето на съотборниците си от Мейсън Маунт, Кай Хаверц, Тимо Вернер, Хаким Зиеш, Кристиан Пулишич и Ромелу Лукаку в офанзива, до момента в който Сезар Аспиликуета и Рийс Джеймс са желаните варианти на Тухел за десния бранител, откакто употребява Хъдсън-Одой точно като подобен против Астън Вила.

Въпреки че самият Тухел е отхвърлил опцията да се раздели с 20-годишния футболист през лятото, спекулациите за бъдещето му не престават. „ Calcio Mercato “ твърди, че мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се интересува от Хъдсън-Одой и може „ алените “ да се опитат да го вземат през зимата.

Ливърпул към този момент беше обвързван с британския национал преди две години и половина, откакто офертата на Байерн Мюнхен за него беше отхвърлена от Челси. Едва ли обаче лондончани ще са съгласни да го дадат в този момент и то на директен съперник за купата в Англия.

Jurgen Klopp 'wants Liverpool to sign Callum Hudson-Odoi' with Chelsea future uncertain
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР