Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира спокойно след равенството срещу

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира спокойно след равенството срещу
Коментари Харесай

Клоп: Не бяхме достатъчно добри, ще дадем всичко от себе си в реванша

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира умерено след равенството против Арсенал (0:0) на „ Анфийлд “. Мърсисайдци играха повече от час игра с човек повече, само че по този начин и не съумяха да вземат задатък преди реванша от полуфиналите за Купата на Лигата.

„ Започнахме мача доста добре и това ми хареса. Такава беше задачата ни. Щеше да е по-хубаво да бяхме вкарали гол, а не противникът да остане с човек по-малко. От този миг върху нас се стовари напрежението, че би трябвало непременно да отбележим, а преди началото по обясними аргументи се наложи да вършим промени в състава “, съобщи Клоп.

„ През второто полувреме предприехме някои ходове, след които заиграхме по-добре. Имахме и няколко чисти положения, само че не беше задоволително. В последна сметка спечелилият се дефинира в два мача и в този момент сме на полувремето. Не си припомням в миналото на почивката на мач при 0:0 да съм си помислил „ нямаме късмет “. Ще дадем всичко от себе си в реванша “, показа още германецът.

Ливърпул притежаваше топката в 77,5% от игровото време и насочи общо 17 удара към вратата на Арсенал, само че единствено един от тях беше прецизен - този на Къртис Джоунс в самия завършек на дуела.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР