Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкритикува Владимир Путин, след като

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкритикува Владимир Путин, след като
Коментари Харесай

И Клоп се възмути от Путин: Лош човек, не го разбирам

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкритикува Владимир Путин, откакто съветският президент реши да стартира война против Украйна. След трагичната победа на Ливърпул във финала за Купата на лигата на Англия с Челси Клоп беше запитан за войната в Украйна.Треньорът подлага на критика Путин, който счита за " доста неприятен " човек.

" Аз съм на 54 години, съвсем на 55 години. Не разбирам по какъв начин възрастен човек може да сложи целия свят в такава обстановка, изключително народа на Украйна. Познавам толкоз доста украинци и руснаци. Очевидно не става дума за хората, а за войната на един в действителност неприятен човек.
 Щастливият Клоп: Пълна полуда! Все едно два лъва се биеха между тях
Щастливият Клоп: Пълна полуда! Все едно два лъва се биеха между тях

" Трябва да имаме и шанс, какъвто имахме "

Трябва да проявим взаимност. Бившите ми играчи несъмнено в този момент са на война, не знам тъкмо дали са се върнали напряко в родината си. Трябва да проявим взаимност и наподобява го вършим. Изглежда, че не можем да го спрем, само че най-малко можем да го сложим в по-неизгодна позиция, в сравнение с би очаквал. Може би това оказва помощ на народа на Украйна ", сподели Клоп, представен от " Труд ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР