Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че след последния мач

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че след последния мач
Коментари Харесай

Клоп потвърди, че Ливърпул ще върне халф на Ювентус

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп удостовери, че след последния мач на отбора през този сезон Артур ще бъде върнат на Ювентус.

Бразилският халф беше преотстъпен от „ бианконерите “ на мърсисайдци, само че тежка травма докара до едвам 13 негови игрови минути за първия състав на Ливърпул през този сезон. Затова изцяло предстоящо „ алените “ няма да се възползват от опцията си да го закупят против 37,5 млн. евро и вместо това ще го изпратят назад в торинския гранд.

„ Бих желал да пожелая на Артур всичко положително, защото неговият наем е към края си. Заради избрани условия Артур не съумя да играе толкоз, колкото би желал, само че професионализмът и уменията му бяха явни за всички, които работеха дружно с него “, съобщи Клоп, представен от „ Ливърпул Ехо “.

Капитанът на отбора Джордан Хендерсън също изрече няколко думи за някогашния полузащитник на Барселона. „ От името на всички играчи бих желал да пожелая на Артур шанс за по-нататъшното развиване на кариерата му. Споменавам шанс, тъй като единствено от това се нуждае той. Артур е извънреден футболист, което беше пределно ясно в късия интервал, в който беше с нас. Надявам се платформата, която той следва, откогато се завърна от травмата си, да му бъде от изгода през идващите години “, разяснява той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР