Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отписа един играч за предстоящото

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отписа един играч за предстоящото
Коментари Харесай

Контузените в отбора на Ливърпул се увеличават

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отписа един състезател за идното дерби против Манчестър Сити от осминафиналите на Купата на Лигата.

Тази среща е планувана за 22 декември на " Етихад ", т.е. единствено четири дни след финала на Световното състезание, в който ще играят Аржентина и Франция. Англичаните са решили да не " губят време " и незабавно да стартират клубните си отговорности, тъй че ще забележим супер мач, в който Клоп несъмнено няма да разчита на бранителя Върджил Ван Дайк.

" Да, има късмет, несъмнено - те към този момент упражняват. Хендо към този момент тренира тук. Върджил тренира тук, само че не мисля, че ще опитаме това. Хендо ще забележим, Трент (Александър-Арнолд) ще забележим. Тази група работи дружно от съвсем две седмици и направихме същински прогрес и това е ужасно. На този стадий не знам ", показа Клоп.

" Надявам се, че всички ще го преживеем и всички знаем, че в Англия и Европа като цяло има някакъв вирус, тъй че се надяваме да останем настрани. Тогава ще вземем решението явно в сряда кой може да играе в четвъртък. Но това е добре и ще бъде доста забавен мач след този интервал и го чакам с неспокойствие ", сподели германецът.
 Представители на Манчестър Сити и Ливърпул се срещнаха по значим въпрос
Представители на Манчестър Сити и Ливърпул се срещнаха по значим въпрос

През последните години Сити и Ливърпул са главните претенденти за купата и изнасят шоу на терена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР