Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана много доволен от видяното

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана много доволен от видяното
Коментари Харесай

Клоп с мотивиращо послание до Брюстър

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доста удовлетворен от видяното в първия другарски мач на отбора по време на лятната му подготовка. След 6:0 над Транмиър Роувърс немският експерт имаше да каже и специфични думи за гения Риан Брюстър.

19-годишното острие означи два гола в инспекцията и даде поръчка, че не е надалеч от пробив в първия отбор. Брюстър прекара по-голямата част от миналата акция във възобновяване от контузия, което му разреши да завърже близко другарство с преминаващия през същото Алекс Окслейд-Чембърлейн. Двамата играха дружно на терена през първото полувреме.

„ Момчетата в действителност оставиха топката да прави работата. Тя непрекъснато се движеше, а играта ни беше плавна. Хареса ми доста”, съобщи Клоп. „ Индивидуалното ни показване беше положително, тактически също стояхме добре като колектив, имаше преса и контрапреса.”

„ Видях всичко. Заедно сме единствено от една седмица и младите момчета пристигнаха, с цел да се изявят. Мачът ми хареса.”

„ Дали сезонът може да бъде огромен за Брюстър? 100 %, само че всичко зависи от него. Дивок Ориги остана при нас, а това са положителни вести. Боби Фирмино към момента е тук. Риан Брюстър е топ нападател, топ гений и съм в действителност благополучен.”

„ Вече му споделих, че ще има значима роля тази година, само че какъв брой значима? Отново, това зависи самичък от него и ще забележим. То би трябвало да се научи да играе на разнообразни позиции, тъй като в центъра е окей, мисля, че би се справил и на крилото. Тогава бихме могли да забележим по какъв начин ще градим състава си. Ще има благоприятни условия за него, безусловно съм сигурен в това”, добави Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР