Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаквано се зае да коментира

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаквано се зае да коментира
Коментари Харесай

Клоп: Няма как да не говоря за съдиите

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предстоящо се зае да разяснява съдийските решения на Джонатан Мос и неговите помощници при равенството 2:2 против Тотнъм в 26-ия кръг на Висшата лига. Германецът несъмнено не бе удовлетворен от двете дузпи, които реферът назначи в интерес на „ шпорите”.

Вихрен свършек и инфарктно реми сред Ливърпул и Тотнъм

„ Днес имаше толкоз доста обстановки, в които да приказваме за решенията на съдиите, решили мача, че няма по какъв начин и би трябвало да го направя. Не разбирам нито едната, нито другата обстановка с дузпите. При първата имаше засада, а по отношение на втората към този момент знам с каква позиция ще излязат основният арбитър и неговият асистент. Имаше допиране, малко допиране. Ламела обаче скочи против Ван Дайк, търсеше контакта и падна на тревата”, сподели Клопо.

Клоп трябваше да избавя съдията от играчите си

„ Ако реферът показваше същото равнище от самото начало, няма проблем, само че през първото полувреме той въобще не даваше фаулове. После за най-леките докосвания в целия мач реши, че са нарушавания.”

„ С Тотнъм взаимно си създадохме проблеми. Те играха добър футбол, разполагат с качества, а в центъра на терена изпитвахме компликации в чист физическо отношение. През второто полувреме Тотнъм игра мощно. Ние трябваше да се браним като луди, а те желаеха да наваксат изоставането си. Имахме контраатаки, високата преса беше добра и отправихме няколко супер центрирания. Нямахме шанс в една-две обстановки, само че създадохме задоволително положения, с цел да спечелим мача. И щяхме да го сторим, в случай че не бяха решенията на съдията”, приключи немският треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР